Home  Regio  aarschot  aarschot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aarschot?
Laat het weten aan:
Inge
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Duracell schrapt 26 banen

G9WK2442-0190407 De directie van batterijenfabrikant Duracell uit Aarschot wil 26 banen schrappen. Dat heeft ze maandag meegedeeld aan de vakbonden. Het gaat om 20 arbeiders en 6 bedienden, die uiterlijk tegen eind juni het bedrijf zouden moeten verlaten. Bij Duracell werken momenteel 840 personen.


De reden voor de herstructurering is de daling van het aantal bestellingen, als gevolg van de economische recessie.

Directie en vakbonden gaan dinsdag samenzitten, maar het vermelde aantal jobs dat moet verdwijnen is onvoldoende om de procedure collectief ontslag op te starten.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01127918836228a4 Listed below are links to weblogs that reference Duracell schrapt 26 banen:

Reacties

welke faciliteiten kregen zij al van de stad,van waar komt de grondvervuiling....waarom wordt de mensen afgeraden eigen groenten te kweken in de omgeving??

 Ela op 24 juni 2014 om 21:03De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Aarschot blogt


  • Inge Bosschaerts blogt over Aarschot.

    Inge (°1984) is geboren en getogen Diestenaar. Sinds kort verlaat zij de heimat af en toe om ook in Aarschot de sfeer op te snuiven. Daarvan brengt zij op deze blog verslag uit, al doet zij voor leuke weetjes en nieuwtjes ook graag een beroep op u.

Zoeken

Nieuws uit aarschot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!