Home  Regio  antwerpen  antwerpen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Antwerpen?
Laat het weten aan:
de stadsredactie
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deurne: Sporthal Arena opent opnieuw de deuren
Arenahal 

De renovatiewerken in sporthal Arena zijn dan uiteindelijk toch afgerond. Volgende week opent de Deurnese sporthal opnieuw haar deuren. De werken startten in april van vorig jaar. Het einde van de renovatie was eerst gepland voor oktober 2008, maar de werken moesten worden uitgesteld. 

De oorspronkelijke bedoeling was om de ondergrond van de sportvloer slechts gedeeltelijk te vernieuwen, maar die ondergrond bleek in slechtere staat dan verwacht. De ondergrond moest volledig vernieuwd worden, omdat die basketdoelen van zo'n anderhalve ton moet kunnen torsen. 

De belangrijkste reden voor de renovatiewerken was een negatief veiligheidsrapport van de brandweer enkele jaren geleden. Daardoor mocht nog maar een beperkt aantal toeschouwers binnen in de sporthal, die de toenmalige thuis was van de Antwerp Giants. 

Voortaan kunnen de clubs en sportliefhebbers dus weer in de Arenahal terecht. De sporthal biedt plaats aan ongeveer 1200 toeschouwers. 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Antwerpen blogt

  • Onze stadsredactie blogt over Antwerpen.
    Uw reporters van links naar rechts: Jozef Leysen, Jean-Charles Verwaest, John Moussiaux, Walter Marien, Kris Goosenaerts, Dieter Stynen en Eline Bergmans.

    John Moussiaux won de Gouden Neus van Sint-Andries en maakt wekelijks fotoreportages voor de blog.
    Kijk binnen in Liliane's vernieuwde hoekje (klik hier) of kijk in het archief . Liliane is gepensioneerd levensgenieter en fabuleuze fotografe.

Zoeken

Nieuws uit antwerpen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!