Home  Regio  antwerpen  antwerpen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Antwerpen?
Laat het weten aan:
de stadsredactie
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Striptekenaars signeren op 21e Stripdagen Wilrijk

Striptekenaars Stripliefhebbers kunnen volgend weekend hun hartje helemaal ophalen tijdens de 21e editie van de Wilrijkse Stripdagen. Uitgevers stellen er hun nieuwste albums voor en striptekenaars zetten met veel plezier hun handtekening op de kaft van je nieuwste aanwinst. Verder wordt een exclusieve luxe-uitgave van het album "De Rattenvanger" van De Geuzen verkocht, waarvan de oplage beperkt is tot 350 exemplaren. 


Op zaterdag 7 maart kan je in het Valaarhof onder andere striptekenaar Elenneok (of: Koen en Nele) tegen het lijf lopen, de creatieve breinen achter de middeleeuwse stripheld Conrad. Andere stripauteurs op de affiche zijn Ersel, Walter Laureysens, Pascal Sckokaert, Simon Spruyt, Erik Wielaert en Dino Attanassio. Zondag 8 maart signeren onder andere Thomas Du Caju (Kiekeboe), Jeff Broeckx (Klein Suske en Wiske), Tom Metdepenningen (Katastroof) en Hermann (Jeremiah). 

Doorlopend is er ook een striptentoonstelling met als thema "Fantasie", in het kader van de jeugdboekenweek. 
21e Wilrijkse Stripdagen, in het gemeenschapscentrum Valaarhof (Letterkundestraat 135)
Zaterdag 7 en zondag 8 maart, telkens van 10 uur tot 17 uur. Meer weten? Surf naar www.vlaamsstripcentrum.be voor de laatste info. 

Reacties

Ik heb de strip 'Conrad' van Elenneok gekocht en gelezen! Ik ben een stripliefhebber en ook wel een kenner en ik beweer dat daar potentieel in zit! Fijn verhaal met subtiele humor!
Een genot voor de liefhebber!!!
En een echte aanrader!

 Dirk op 2 maart 2009 om 01:54

Laat een reactie achter


Antwerpen blogt

  • Onze stadsredactie blogt over Antwerpen.
    Uw reporters van links naar rechts: Jozef Leysen, Jean-Charles Verwaest, John Moussiaux, Walter Marien, Kris Goosenaerts, Dieter Stynen en Eline Bergmans.

    John Moussiaux won de Gouden Neus van Sint-Andries en maakt wekelijks fotoreportages voor de blog.
    Kijk binnen in Liliane's vernieuwde hoekje (klik hier) of kijk in het archief . Liliane is gepensioneerd levensgenieter en fabuleuze fotografe.

Zoeken

Nieuws uit antwerpen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!