Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Poll over M/V met macht in Begijnendijk loopt nu zondagavond af

Hallo,

Al wie nog wil meedoen met de poll over de invloedrijkste inwoner van de gemeente Begijnendijk kan nog zijn stem uitbrengen tot zondagavond 28 september. De poll is gemakkelijk te vinden door op de volgende link te klikken: www.nieuwsblad.be/begijnendijk. Rechts bovenaan de webpagina vindt U de genomineerde kandidaten terug. Stemmen kan door op de stemknop te drukken. Op de pagina die vervolgens verschijnt kan je kiezen op één van de vijf genomineerden.

Op dit ogenblik, vrijdagavond iets nà 22u, staat Zuster Miet ruim op kop met meer dan 54% van de stemmen. Ze wordt gevolgd door dienstdoend burgemeester Willy Michiels  die dertig procent van de kiezers achter zich heeft weten te scharen.

Laat je stem nog horen en doe vanavond nog mee,

Groeten,

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010534d82e3e970c Listed below are links to weblogs that reference Poll over M/V met macht in Begijnendijk loopt nu zondagavond af:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!