Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Expobus 70 jaar Wit-Gele Kruis op 2 november te gast in Betekom

HerentwitgelekruisvlaamsbrabantlogoDe verpleegkundigen van het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant heten U op 2 november van harte welkom op de mobiele tentoonstelling '70 jaar thuisverpleging'. De bus zal tussen 14 en 18u halt houden aan feestzaal Verhaegen, Grote Baan 115 te Betekom.

De tentoonstelling geeft een mooi overzicht van 7 decennia verpleegkunde aan huis. Zowel het verleden als het heden komt aan bod.

De organisatoren bieden de bezoekers ook tal van lekkernijen aan.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535c07a4a970b Listed below are links to weblogs that reference Expobus 70 jaar Wit-Gele Kruis op 2 november te gast in Betekom :

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!