Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gekke bekken trekken met clown Pleks en Timo in parochiezaal van Begijnendijk

PleksentimoOp dinsdag 11 november worden groot en klein  uitgenodigd in de Begijnendijkse parochiezaal voor een te gekke familienamiddag met clown Pleks en Timo.

Vanaf 12 uur kunnen de kinderen zich reeds uitleven op de springkastelen in de zaal. Naast de show van de clown Pleks en Timo is er een gastoptreden van goochelaar Kevin, een jong talent met een boeiende en leuke act voor groot en klein. Een ballonnenclown huppelt door de zaal en heeft ongetwijfeld een leuke verrassing voor jouw in petto. Wie zich wil laten schminken kan terecht bij de grimeurs.

Kinderen kunnen smullen van de lekkere pannenkoeken die net als de shows gratis worden aangeboden door de organisatoren.

De volwassenen betalen 5 € in voorverkoop en 7€ aan de kassa. Kaarten kunnen besteld worden via info@pleks.be of 0475/636 038.

Meer info vind je op hun website: www.pleks.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535950750970c Listed below are links to weblogs that reference Gekke bekken trekken met clown Pleks en Timo in parochiezaal van Begijnendijk:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!