Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Reageer!Kan Uw kind veilig naar school in Begijnendijk/Betekom?
Veilignaarschool_header_geefuwmenin

Het Nieuwsblad onderzoekt de veiligheid van schoolomgevingen in Vlaanderen. Momenteel kunnen schooldirecties hun stem laten horen over de veiligheid rond hun school door deel te nemen aan de online enquête (exclusief voor de directies).

In de week van 14 oktober brengen de krant en de onlineredactie een uitgebreid dossier over de veiligheid van schoolomgevingen. Uw reporter ging wekenlang op stap in de ochtend- en avondspits en vatte post aan de scholen. Aan de hand van een uitgebreide checklist gaf hij elke school een score.

Vanaf 14 oktober kan u op www.nieuwsblad.be/veilignaarschool de resultaatfiche raadplegen van de scholen uit uw gemeente. Maar u kan nu al uw mening kwijt! Maak duidelijk dat u begaan bent met de veiligheid van de schoolgaande jeugd en laat uw reactie over een bepaalde schoolomgeving achter op deze pagina.

Bedankt

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105354f5f63970c Listed below are links to weblogs that reference Reageer!Kan Uw kind veilig naar school in Begijnendijk/Betekom?:

Reacties

Begijnendijkdorp is absoluut onveiling voor kinderen die met de fiets naar school moeten, er zin namelijk geen fietspaden!

 Yvette op 7 oktober 2008 om 10:41

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!