Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Sociaal-culturele vereniging Pasar uit Betekom-Begijnendijk neemt je op 8 november mee,de nacht in

SchemerwandelingDe dagen beginnen te korten. Diverse socio-culturele verenigingen vinden het dan ook de hoogste tijd om er op uit te trekken voor een avondwandeling. Zo ook Pasar uit Betekom-Begijnendijk.

Op zaterdag 8 november om 18u30 worden geïnteresseerde wandelaars voor een tocht van 6 kilometer verwacht aan de lagere school van Begijnendijk aan de De Bruynlaan 19.

Creatieve deelnemers mogen hun uitgeholde bieten, petroleumlampen of pompoenen meebrengen.  Een verkleedpartij zal zeker niet misstaan om de avond op te vrolijken.   

Je kan je ook laten schminken door de grimeurs die je al vanaf 17u30 onder handen zullen nemen. Er is een verrassing voorzien voor verklede of geschminkte kinderen.

Jongeren onder de 12 jaar mogen gratis mee. De volwassen leden betalen een halve euro, niet-leden 1 euro.

Voor meer informatie kan je terecht bij Willy Vanuffelen op 016/56.27.68.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535bd5f7f970c Listed below are links to weblogs that reference Sociaal-culturele vereniging Pasar uit Betekom-Begijnendijk neemt je op 8 november mee,de nacht in:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!