Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Zaalvoetbalclub Bad Boys uit Betekom heeft zijn start niet gemist

Groepsfoto_2Zaalvoetbalclub Bad Boys uit Betekom staat na vier wedstrijden bovenaan de rangschikking van de Vlaamse zaalvoetbalcompetitie regio Oost. De club verloor nog geen enkel punt. 

De ploeg doet het uitstekend, zowel op organisatorisch als sportief vlak.'We hebben de sterke kern van vorig seizoen kunnen behouden.Bovendien maken we nog elke week vooruitgang op organisatorisch vlak', zegt voorzitter David Janssens.

Vrijdag werd nog met 4-3 gewonnen van Cormed ZG Leuven. De stoute jongens spelen nu woensdag 8 oktober de eerste topper van het seizoen tegen co-leider WTM Wilsele.

Ook Mercurius Betekom, actief in dezelfde reeks als de Bad Boys, doen het verre van slecht. Het team staat op een voorlopige derde plaats. Supporters van beide teams kijken al reikhalzend uit naar de derby die gespeeld zal worden op vrijdag 28 november om 22u.

Voor meer informatie over ZVC Bad Boys surf je naar www.zvcbadboys.be.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053545e7e3970b Listed below are links to weblogs that reference Zaalvoetbalclub Bad Boys uit Betekom heeft zijn start niet gemist:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!