Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Zwakke weggebruiker vaak betrokken bij verkeersongevallen in Begijnendijk

FietserUit statistieken van de federale overheid van 2007 blijkt dat er dat jaar in Begijnendijk 29 verkeersongevallen gebeurd zijn waarbij 33 personen betrokken waren. Er vielen geen doden maar wel 3 zwaargekwetsten en 30 lichtgewonden.

Opvallend is dat in meer dan 50 procent(17) van de ongevallen een zwakke weggebruiker betrokken was. Personenwagens(12) zijn ook sterk vertegenwoordigd in de ongevallencijfers.

Reageer: Voelt U zich veilig in Begijnendijk wanneer U de straat opgaat? Laat je gedachten de vrije loop gaan!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105356e610d970b Listed below are links to weblogs that reference Zwakke weggebruiker vaak betrokken bij verkeersongevallen in Begijnendijk:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!