Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Autocoureur Dirk Noynaert uit Begijnendijk staat voor week van de waarheid

Dirk_noynaertVolgende week woensdag weet Dirk Noynaert(29) uit Begijnendijk(foto) of hij aan zijn professionele opleiding als racepiloot mag beginnen. Eerst moet hij de 19 andere deelnemers van de Dunlop drivers cup in Zolder kloppen.

Noynaert heeft al een aanzienlijke weg afgelegd vooraleer hij volgende week via verschillende proeven de jury wil overtuigen van zijn kwaliteiten. Alleen de beste van het pak zal onder leiding van professioneel piloot Bas Leinders een onbetaalbare pilootopleiding volgen. 'Als ik de drivers cup win,zal een jongensdroom uitkomen.Maar het zal niet gemakkelijk worden',zegt Noynaert.

'Er zijn jongens bij de finalisten die echt niets aan het toeval overlaten en professioneel omringd zijn.Ik zal het moeten doen met beperkte middelen',zegt hij nog. Toch denkt hij een kans te maken.'De intrinsieke kwaliteiten van een coureur zullen tijdens de proeven naar boven komen.Een gebrek aan talent kan je niet wegstoppen met materiële zaken', maakt hij zich sterk.

De Dunlop drivers cup vindt plaats nu woensdag 12 november vanaf 9u op het circuit van Zolder. Voor meer informatie over de wedstrijd surf je naar www.dunlopdriverscup.be. Dirk Noynaert nodigt je ook uit om een kijkje te gaan nemen op zijn blog www.bloggen.be/racekans_noynaert.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535e08679970b Listed below are links to weblogs that reference Autocoureur Dirk Noynaert uit Begijnendijk staat voor week van de waarheid:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!