Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Tien procent minder werklozen in Begijnendijk en Betekom

StempelenDe VDAB maakte gisteren de werkloosheidscijfers van november bekend. Hieruit blijkt dat het aantal werkzoekende werklozen in Begijnendijk en Betekom gezakt is. Eind november hadden 181 inwoners van de gemeente geen baan. In november vorig jaar waren er dat nog 203.

De daling doet zich voor zowel bij mannen als bij vrouwen. Eind november hadden 90 mannen en 91 vrouwen geen job.

De cijfers zijn op zich merkwaardig omdat de VDAB gisteren voor het eerst in drie jaar een stijging van het aantal werklozen in Vlaanderen aankondigde mede door het moeilijk financieel -en economisch klimaat. Er zijn in vergelijking met november 2007 383 Vlaamse werklozen bijgekomen. In vergelijking met oktober 2008 is er een daling van 1,5 procent of 535 eenheden.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536419a95970b Listed below are links to weblogs that reference Tien procent minder werklozen in Begijnendijk en Betekom:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!