Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Betekomse kinesitherapeut zoekt verkeersslachtoffers voor onderzoek naar gevolgen whiplash

Whiplash

De Betekomse kinesitherapeut Valère Van der Borght zoekt nog verkeersslachtoffers die bereid zijn mee te werken aan een onderzoek naar de mogelijke gevolgen van een whiplash op het lichamelijk gestel.

Bewoners van Betekom en Begijnendijk die sinds 1 januari 2009 betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval en hierdoor een whiplash hebben opgelopen, kunnen aan het onderzoek deelnemen.

Het onderzoeksteam wil over een langere periode nagaan wat de eventuele gevolgen zijn van het nekletsel op het lichamelijk gestel van een verkeersslachtoffer. Het onderzoek loopt tot de zomer van 2009. De resultaten zullen pas in een later stadium bekend gemaakt worden.

Wie een whiplash heeft opgelopen ten gevolge van een verkeersongeval of wie iemand in een dergelijke situatie kent,wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met Valère Van der Borght op het nummer 016/56.44.55.

Het onderzoek maakt deel uit van een doctoraatsstudie die Van der Borght op dit ogenblik volgt aan de Katholieke Universiteit van Leuven.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536f2b1be970b Listed below are links to weblogs that reference Betekomse kinesitherapeut zoekt verkeersslachtoffers voor onderzoek naar gevolgen whiplash:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!