Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Volgende week in Het Nieuwsblad: een uitgebreide special over vastgoed in Begijnendijk en Betekom

Woning_te_koop_2_2Het Nieuwsblad pakt volgende week uit met een uitgebreid vastgoeddossier. Via een aantal interessante modules kan je zelf berekenen hoeveel je kan lenen, hoeveel je notariskosten zullen bedragen en hoeveel je zal afbetalen.

De ganse week lees je meer over de prijs van vastgoed in Begijnendijk en Betekom en de provincie Vlaams-Brabant. Koop op donderdag 22 januari zeker de krant want dan zit er een provinciale vastgoedbijlage bij.

Die dag kan je op www.nieuwsblad.be/vastgoed de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Begijnendijk en Betekom opzoeken.

Wij zullen op deze blog de hele week aandacht schenken aan vastgoed in Begijnendijk en Betekom. Hou dus ook de blog in de gaten.

Heb jij een straf verhaal over kopen en verkopen in Begijnendijk en Betekom? Laat het dan weten op vastgoed@nieuwsblad.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536cfbd4f970b Listed below are links to weblogs that reference Volgende week in Het Nieuwsblad: een uitgebreide special over vastgoed in Begijnendijk en Betekom:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!