Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Brouwerij Lupus uit Begijnendijk stelt zijn nieuwste aanwinst voor:Wolf

 WolfGlas7Vorige week vrijdag werden brouwersgilden uit de streek uitgenodigd in de parochiezaal van Betekom om samen met de uitbaters van brouwerij Lupus de geboorte van Wolf te vieren.

Wolf is een biertje van hoge gisting dat zijn speciale karakter mede verkrijgt door de tweede gisting op de fles. De Wolfjes van 8 en 9 graden zijn sinds kort te verkrijgen in de regionale horeca en de brouwerij in de Zandstraat in Begijnendijk. Wolf 7(foto) is nog niet klaar om op het publiek losgelaten te worden.

Wie meer wil weten over de brouwerij of het bier surft best eens naar de website van Lupus via www.brouwerijlupus.be.

Gezondheid!TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0112790ae3ea28a4 Listed below are links to weblogs that reference Brouwerij Lupus uit Begijnendijk stelt zijn nieuwste aanwinst voor:Wolf:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!