Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Geen spectaculaire werkloosheidsstijging in Begijnendijk en Betekom

Werkloosheid

Ondanks de economische recessie en het stijgend aantal werklozen in Vlaanderen,is de werkloosheid in Begijnendijk en Betekom stabiel gebleven.

Eind januari 2009 hadden 205 inwoners geen job. In vergelijking met december 2008 is er één werkloze bijgekomen. In vergelijking met januari 2008 is er een status quo.

Begijnendijk en Betekom doen het beter dan buurgemeente Tremelo waar er sinds eind december 5 procent meer werklozen zijn geteld. In Aarschot ten slotte is het aantal werkzoekenden gestegen met 2 procent tot 713 niet-werkenden werkzoekenden.

Bron:VDAB.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111685410ad970c Listed below are links to weblogs that reference Geen spectaculaire werkloosheidsstijging in Begijnendijk en Betekom:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!