Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Komt natuurgebied De Putten in handen van gemeente Begijnendijk en Natuurpunt?

De Putten

De gemeente Begijnendijk en milieuvereniging Natuurpunt willen tegen eind 2010 de aankoop van natuurgebied de Putten in de gemeente afronden. Het domein is voorlopig nog in privé-handen.

Vooraleer er van een verkoop sprake kan zijn,moet er nog een schattingsverslag opgemaakt worden.

Bij een eventuele aankoop wil de gemeente en Natuurpunt het gebied omtoveren tot een zone voor zachte recreatie met wandel-en fietspaden. Het is de bedoeling dat er op termijn een netwerk van trage wandel-en fietsroutes to stand komt die de natuurgebieden in de gemeente met elkaar verbinden.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278d8078528a4 Listed below are links to weblogs that reference Komt natuurgebied De Putten in handen van gemeente Begijnendijk en Natuurpunt?:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!