Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kruidenvrouw Winiefred van Killegem komt in Betekom vertellen over zinnenprikkelende recepten

Aut-WiniefredVanDe Gentse kruidenvrouw Winiefred Van Killegem komt volgende week woensdag 18 februari om 20u naar de parochiezaal van Betekom om te vertellen over hoe liefde door de maag gaat.

De vrouw heeft een boek geschreven waarin een aantal leuke en zinnenprikkelende liefdesrecepten staan beschreven.Speelse recepten voor het voorspel, le moment suprême en het naspel.

Wie naar de voordracht wil komen betaalt 6 euro aan de kassa. Leden van het Davidsfonds kunnen er in voor 5 euro.

Liefdesreceptjes van Winiefred is uitgegeven bij DF-uitgeverij.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116861f502970c Listed below are links to weblogs that reference Kruidenvrouw Winiefred van Killegem komt in Betekom vertellen over zinnenprikkelende recepten:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!