Home  Regio  bertem  bertem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Bertem?
Laat het weten aan: Gijs
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

'Bertem Buiten Gewoon' in gemeentehuis

Bertem Buiten Gewoon 2

Op vrijdag 23 januari werd de tentoonstelling Bertem Buiten Gewoon Feestelijk ingehuldigd in het gemeentehuis. Zeventien kunstenaars uit Bertem zullen er gedurende twee maand het beste van zichzelf tonen. Met name hun artistieke creaties.

Verschillende kunsttakken komen aan bod en daarom kan je in het gemeentehuis genieten van zowel een foto, als van een stukje keramiek of een schilderij...De eerste twee maand van Bertem Buiten Gewoon toont een greep uit het werk van alle kunstenaars. Daarna wordt de tijd genomen om wat dieper in te gaan op het werk van 2 of 3 kunstenaars.

Met de tentoonstelling hoopt de gemeente om zoveel mogelijk artistiek talent in Bertem aan te spreken en hen ook een platform aan te bieden. Wie interesse toont om met zijn werk naar buiten te komen, kan een mailtje sturen naar de dienst jitsoc: jitsoc@bertem.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536f7b4a3970c Listed below are links to weblogs that reference 'Bertem Buiten Gewoon' in gemeentehuis:

Reacties

Laat een reactie achter


Bertem blogt  • Gijs (°1980) woont in buurgemeente Huldenberg maar kijkt graag over de grens om verslag uit te brengen over Bertem. Hij is pas afgestudeerd als journalist aan de HAM, maar hij kreeg de liefde voor taal met de paplepel in. Als kind speelde hij niet alleen met Lego maar hij knutselde ook zijn eigen krantjes in elkaar. Jong geleerd, oud gedaan: met nieuws over Bertem kan je terecht bij Gijs op bertem@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit bertem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!