Home  Regio  bertem  bertem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Bertem?
Laat het weten aan: Gijs
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Valentijnsontbijt met Dynamo Bertem


Hart ballonnen-feestartikelen  We zien elkaar natuurlijk allemaal heel graag, toch is er één dag waarop we elkaar wat liever zien dan  gewoonlijk: Valentijn. Cupido is alvast zijn pijltjes aan het zoeken en zijn boog aan een laatste inspectie aan het onderwerpen want binnenkort moet hij weer aan de slag. Net zoals de Sint niet overal tegelijk kan zijn, heeft ook Cupido het soms wat moeilijk om iedereen van de nodige dosis liefde te voorzien. Daarom Neemt  basketbalclub Dynamo Bertem zich voor om de brave engel een handje toe te steken. Op zondag 15 februari bezorgen zij u tussen 8 en 10 uur een valentijnsontbijt.Voor de prijs van 7 euro krijg je verse broodjes, een croissant en diverse soorten toespijs en beleg. U mag zich ook aan enkele drankjes en een valentijnsverrassing verwachten.
info: Dynamo Bertem

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536f8a4cb970b Listed below are links to weblogs that reference Valentijnsontbijt met Dynamo Bertem:

Reacties

Laat een reactie achter


Bertem blogt  • Gijs (°1980) woont in buurgemeente Huldenberg maar kijkt graag over de grens om verslag uit te brengen over Bertem. Hij is pas afgestudeerd als journalist aan de HAM, maar hij kreeg de liefde voor taal met de paplepel in. Als kind speelde hij niet alleen met Lego maar hij knutselde ook zijn eigen krantjes in elkaar. Jong geleerd, oud gedaan: met nieuws over Bertem kan je terecht bij Gijs op bertem@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit bertem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!