Home  Regio  bertem  bertem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Bertem?
Laat het weten aan: Gijs
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kattestroof van maandag 6 tot donderdag 16 april

Kattestroof  Tijdens de paasvakantie is het weer tijd voor 'Kattestroof' in de Girl_with_paint_image gemeentelijke basisschool van Leefdaal. Een week lang starten deze speelpleinactiviteiten om 9 uur, waarna de kinderen om 16 uur moe maar voldaan weer naar huis kunnen keren. Door de opdeling in groepen komen de kinderen ook steeds bij leeftijdsgenoten te zitten. Elke halve dag kunnen ze dan kiezen uit twee activiteiten. Je moet er wel rekening  mee houden dat bepaalde activiteiten en uitstappen vooraf betaald dienen te worden. Nieuw dit jaar is dat ook de kleinsten van 2,5 jaar welkom zijn op de speelpleinwerking. Het is wel belangrijk om zich vooraf in te schrijven. Het inschrijvingsformuier kan je vinden in de kattestroofkrant die in de Bertemse scholen wordt uitgedeeld. Inschrijven kan ook hier. Het inschrijvingsformulier en het geld voor de uitstappen geef je voor 18 maart af op de dienst Jitsoc.

 
 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011279032e3828a4 Listed below are links to weblogs that reference Kattestroof van maandag 6 tot donderdag 16 april:

Reacties

Laat een reactie achter


Bertem blogt  • Gijs (°1980) woont in buurgemeente Huldenberg maar kijkt graag over de grens om verslag uit te brengen over Bertem. Hij is pas afgestudeerd als journalist aan de HAM, maar hij kreeg de liefde voor taal met de paplepel in. Als kind speelde hij niet alleen met Lego maar hij knutselde ook zijn eigen krantjes in elkaar. Jong geleerd, oud gedaan: met nieuws over Bertem kan je terecht bij Gijs op bertem@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit bertem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!