Bieke Vandenabeele

Puree met hespenrolletjes

Bieke Vandenabeele | 24 november 2008 om 22:41

De America Cup zit er voor ons op. We kunnen gelukkig tevreden terugblikken op de resultaten van Salt Lake City, Calgary en Lake Placid. Met als hoogtepunt de derde plaats van Elfje.

Nu staat de Europa Cup ons op te wachten. Hier is de concurrentie een stuk hoger en het zal dus ook moeilijker worden om onze goede plaatsen op de wereldranglijst te behouden.

De eerste wedstrijd zal plaats vinden in onze achtertuin namelijk Winterberg. Daar is het een jaar geleden voor ons allemaal begonnen. Aangezien we momenteel niet op ijs kunnen trainen in Winterberg kregen we het nieuws dat we voor enkele dagen naar huis mogen.

Na een anderhalve maand sleeën was dit leuk nieuws. Niet alleen omdat het plezant is om het thuisfront terug te zien, maar ook omdat het eten in Amerika nogal eentonig en niet zo lekker is!
Ik heb alvast voor morgen "hespenrolletjes in kaassaus" besteld bij mijn vriend.
Ik zal er zeker en vast van genieten want voor ik het weet zit ik weer voor enkele weken opgezadeld met de Duitse Snitzels...


Pb140247_2

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105361e00cc970c Listed below are links to weblogs that reference Puree met hespenrolletjes:

Reacties

waren we niet allemaal vegitariër daar in Duitsland?

Eva op 24 november 2008 om 23:37

Even ter verduidelijking. De foto bij dit artikel is niet representatief met het resultaat van mijn bereidingen laat staan dat deze foto hespenrolletjes zou voorstellen.

Is deze foto dan een voorsmaakje van jullie Duitse gerechten volgende week?

Groeten,
Sven

Sven De Groote op 26 november 2008 om 09:13

Hey Bieke,

Wij hadden ons reeds afgevraagd of dat een nieuw gerecht was?
Sven kennende kookt toch anders! Stuur je een paar andere foto's.
Tot binnenkort eens.

Toon en Dina op 26 november 2008 om 13:43Laat een reactie achter