Home  Regio  deinze  deinze blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Deinze?
Laat het weten aan:
Stefaan, Eddy, Willy of Kurt
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Vierde aanwinst voor KMSK Deinze

Frederik_declercq_2 SK Deinze heeft met Frederik Declercq, na Patrick Kabeya, Sören Van De Moortele en Abdelwahed Laaloudj, nu al zijn vierde inkomende transfer gerealiseerd.


Frederik Declercq is een 24-jarige West-Vlaamse linksvoetige centrale verdediger. Hij komt over van KV Kortrijk waar hij sinds vorige zomer actief was. Kortrijk haalde hem weg bij KSV Oudenaarde waar hij twee seizoenen geleden de absolute sterkhouder was aan de zijde van ex-Deinzespeler Joris Brewaeys. Hij speelde in dat seizoen bij Oudenaarde op één na alle wedstrijden en scoorde viermaal. Daarvoor was hij aan het werk bij KSV Ingelmunster, Sporting West en WS Lauwe.


Door de voortreffelijk prestaties van de ploeg en de sterke concurrentie bij KV Kortrijk kwam Declercq het voorbije seizoen weinig aan de aftrap, al was hij bijna iedere keer bij de vijftien. Hij begon 9 keer en speelde in het totaal mee in 28 wedstrijden. Daarnaast kwam hij ook in actie in 3 bekerwedstrijden.


Door de promotie naar de hoogste klasse besliste KV Kortrijk dat Declercq mocht vertrekken. Bij Deinze hoopt hij op meer speelgelegenheid in het centrum, naast Mathias Velghe of Grégory Houzé. Hij is een centrale verdediger die ook op de linkerachterplaats kan optreden. Hij beschikt over een goede traptechniek en over een sterk positiespel. Zijn contract loopt tot 2010.


Meer info op de website van KMSK Deinze : www.kmskdeinze.be

Foto : www.kvk.be

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Deinze blogt


  • Eddy Lefevre stond aan de wieg van de vrije radio Tequila en was jarenlang leerkracht aan het Sint-Vincentius- en Vrij Handelsinstituut in Deinze.

    Stefaan De Groote is geboren en getogen Deinzenaar. Hij publiceert over heemkundige onderwerpen en werkt als beleidsmedewerker buitenlandse zaken bij de Vlaamse overheid.

    Willy Tack was lange tijd schepen in Deinze en in zijn jonge jaren stond hij in het doel bij Racing-White en SK Deinze.
    Kurt is geboren en getogen Deinzenaar. Medewerker van Lokale Radio Tequila en medeorganisator van Truck-Fun Deinze. Onder het pseudoniem © foto Kurt maakt hij foto's van alles wat er leeft en beweegt in Deinze.

Zoeken

Nieuws uit deinze

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!