Home  Regio  deinze  deinze blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Deinze?
Laat het weten aan:
Stefaan, Eddy, Willy of Kurt
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Winnaars INSTAP(H)-prijs 2008

De in-stap(h)-prijs werd dit jaar op twee manieren uitgereikt. Er was enerzijds de kandidatuur van de handelszaken en anderzijds zijn alle zaken uit de voedings- sector (slagerijen, bakkerijen, chocoladewinkels, enz. ...) bezocht geweest door een delegatie van de STAPH. (Stedelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap)

De IN-STAP(H)-prijs is een bekroning voor handelaars of vrije beroepen die zich verdienstelijk hebben gemaakt om hun handelspand met dienst- en/of winkelfunctie toegankelijk te maken voor personen met een lichamelijke, visuele, auditieve en/of verstandelijke handicap. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het stadsbestuur op voorstel van de Stedelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap.

Dit jaar worden frituur 'De Kouter', die toegankelijk is via de Kouter maar ook beschikt over een grote parking die bereikbaar is via de Aaltersesteenweg en slagerij Dhertoge op de hoek Markt, Schutterijstraat als winnaars verkozen.
Mevr. Blontia Carine uitbaatster van Frituur De Kouter en De familie Dhertoge mogen terecht fier zijn als laureaat van deze wedstrijd.

Deze prijs ter waarde van 500 euro wordt samen met een trofee en een diploma plechtig overhandigd door een delegatie van het stadsbestuur en de STAPH op zaterdag 27 september om 14 uur in Frituur De Kouter en om 15 uur in Slagerij Dhertoge. Het is tevens dag van de klant.

Ook volgend jaar wordt deze prijs opnieuw uitgereikt aan nieuwe kandidaat-deelnemers.

Bent U geïnteresseerd en wenst U hierover meer inlichtingen, neem gerust contact op met de dienst Welzijnszorg op het nummer 09/381.95.04 of op het nummer 09/381.95.05

Reacties

Laat een reactie achter


Deinze blogt


  • Eddy Lefevre stond aan de wieg van de vrije radio Tequila en was jarenlang leerkracht aan het Sint-Vincentius- en Vrij Handelsinstituut in Deinze.

    Stefaan De Groote is geboren en getogen Deinzenaar. Hij publiceert over heemkundige onderwerpen en werkt als beleidsmedewerker buitenlandse zaken bij de Vlaamse overheid.

    Willy Tack was lange tijd schepen in Deinze en in zijn jonge jaren stond hij in het doel bij Racing-White en SK Deinze.
    Kurt is geboren en getogen Deinzenaar. Medewerker van Lokale Radio Tequila en medeorganisator van Truck-Fun Deinze. Onder het pseudoniem © foto Kurt maakt hij foto's van alles wat er leeft en beweegt in Deinze.

Zoeken

Nieuws uit deinze

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!