Home  Regio  destelbergen  destelbergen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Destelbergen?
Laat het weten aan: Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kipjes Van De Coster start met unieke service

Dsc02745

Je weet hoe dat gaat, je komt thuis na een lange dag werken, maar je hebt geen zin meer om te koken. Chique uit eten gaan is duur en friet, pitta of pizza at je al de dag ervoor, wat te doen? Er is een mogelijke oplossing, want u kan voortaan terecht bij Kipjes Van De Coster.

Dsc02748Sinds kort staan er aan hun winkel drie automaten. Één drankautomaat, één broodautomaat. Niets speciaals denkt u? Nou, dan zal de derde automaat u toch wel verbazen, want daarin vind je kant-en klare maaltijden zoals balletjes in de tomatensaus, lasagne, witlofrolletjes, kip tropical en nog veel meer.

'Het is een idee waar ik al een tijdje mee speelde', vertelt Geert De Coster. 'In Lochristi is er een bloemenautomaat en de meeste mensen dachten 'dat wordt nooit iets', maar kijk het is een succes en daarom dacht ik dat een automaat met klaargemaakte maaltijden ook wel een gat in de markt was.'

'Er zijn niet alleen kant-en klare gerechten, ook voor charcuterie kan je er terecht. In Vlaanderen kent men dit nog niet echt. Aan de Kust zijn er een paar automaten en er is er geloof ik ook één in Sleidinge, maar veel meer zal het niet zijn. Je moet voortdurend vernieuwen als zelfstandige, ik denk wel dat dit kan werken', aldus Geert.

Kipjes Van De Coster - Laarnebaan 95 in Heusden.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535bd63cc970c Listed below are links to weblogs that reference Kipjes Van De Coster start met unieke service:

Reacties

Zondag 26 oktober 2008 hebben we 10€ in de automaat gestoken en geen enkelgeld terug gekregen. Telefonisch kan ik jullie niet bereiken, dus zal ik woensdag voormiddag eens langskomen.

Vriendelijke groeten,

Sharon Germonpré

 Sharon Germonpré op 27 oktober 2008 om 11:59

beste sharon,
we hebben maandagmorgen uw biljet terug gevonden in de automaat; daar het briefje wat gekreukt was, was het blijven hangen. je kan gerust uw 10 € komen terug halen; het systeem registreert hoeveel munten eruit zijn gegaan.
tot woensdag
groetjes
geert

 de coster geert op 28 oktober 2008 om 17:58

Nog een goede avond gewenst, van Ma & Pa.
Zijn rustig de krant aan het lezen, gaan seffens onder het dekbed. Veel te warm volgens de buitentemperaturen, maar ja
Begin december was het 12 graden kouder. Nog een slokje van mijn glas lekkere Z.A. Wijntje
tot op Nieuwjaaarsdag voor een lekkere kaasschotel met wijntje.

 Hermans rita op 29 december 2012 om 22:28

woensdag 6 januari voor het eerst in de winkel geweest voor kip en pattatjes om 9.20...daar het maar voor s'avonds was om te eten was ik wel benieuwd....en wel waarachtig,zonder overdrijven het was de beste kip ooit....sappig vlees en de pattatjes..in één woord heerlijk.had niet verwacht om lookboter te proeven,maar is héél goed...ik weet nu waar heen..

 geert op 7 januari 2016 om 23:00

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Destelbergen Blogt  • Ann Braeckman blogt over Destelbergen.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Destelbergen en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

Zoeken

Nieuws uit destelbergen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!