Home  Regio  destelbergen  destelbergen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Destelbergen?
Laat het weten aan: Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Wat met de put in de Reinaertweg?

Dsc02755

Op de gemeenteraad van 23 oktober stelde Wim Raman een vraag over de put in de Reinaertweg, die nu toch al een hele tijd het verkeer belemmert in de straat.

Schepen Georges Heerman bevestigde dat de procedure voor het herstel volop in werking is. 'Er zijn verschillende prijsoffertes binnengekomen en het zal niet zo lang meer duren vooraleer de werken worden aangevat.'

Verder stelde hij dat de gemeente veel inspanningen doet om het probleem te verhelpen. 'Ik hoor vaak zeggen dat wij daar als gemeente niet mee bezig zouden zijn, maar dat is pertinent onjuist. Wij dringen al langer aan op een oplossing, maar we kunnen dit niet zelf herstellen. De Reinaertweg is immers een gewestweg en niet onze bevoegdheid.'

Verder wens ik te beklemtonen dat wij niet de oorzaak zijn van het ontstaan van de put. De laatste 30 jaar zijn daar zelfs geen werken van de gemeente geweest. De fout werd gemaakt door Aquafin en zij zullen die fout herstellen.' 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535bf22ef970c Listed below are links to weblogs that reference Wat met de put in de Reinaertweg?:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Destelbergen Blogt  • Ann Braeckman blogt over Destelbergen.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Destelbergen en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

Zoeken

Nieuws uit destelbergen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!