Home  Regio  destelbergen  destelbergen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Destelbergen?
Laat het weten aan: Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Airplane: 'Zeven zotte mannen die zich amuseren op een podium...

... Ik denk dat je ons zo het best kan omschrijven', zegt zanger Roel Spelkens. 'Wij maken muziek voor het plezier. We hebben niet de ambitie om hoge ogen te gooien, maar willen het publiek, en onszelf, een leuke avond bezorgen.

Airplane2 Airplane is een groep uit het Brusselse (Evere, Schaarbeek, Haren) en bestaat uit 7 muzikanten. 'Ik zing en speel klarinet', zegt Spelkens.'Daarnaast hebben we nog twee gitaristen, een saxofonist, bassist, drummer en één iemand speelt trombone.'

'We proberen dolkomische ska te brengen. Als je ons met een band moet vergelijken dan zeg ik: Manu Chao meets Reel Big Fish meets ambiance'. Kortom, leute staat centraal.

Muzikaal laten ze zich inspireren door Madness, Greenday, Bloc Party, Manu Chao, Less Than Jake, Ska-P, The Loco's,... Een voorsmaakje? Klik hier voor hun MySpacepagina.

Het jongste bandlid is 20, de oudste 26. 'We zijn een jonge bende, maar niet meer piepjong en hebben al heel wat optredens achter de rug. We brengen eigen nummers en die monden tijdens een optreden vaak uit in pure fun.'

Wie wil feesten is dus zaterdag aan het juiste adres op Minirock. Ook vandaag mogen we van de organisatie nog eens duotickets weggeven. De winnaar van gisteren is Charlotte Depaepe. De wedstrijdvraag van vandaag is de volgende: In welke zaal gaat Minirock door? Een weggever dus...

Mail het antwoord naar destelbergen@nieuwsblad.be en vermeld in het onderwerpveld 'MINIROCK'. Het lot bepaalt wie wint, wij maken vanavond nog bekend wie gewonnen heeft.

Inkom: 4 euro, aan de kassa: 5 euro. Tickets kan je verkrijgen bij de leiding, in café De Matroos, in jeugdhuis Den Draai, Nico's Drinkmarket (Lochristi) en VDK Destelbergen.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111689c4708970c Listed below are links to weblogs that reference Airplane: 'Zeven zotte mannen die zich amuseren op een podium...:

Reacties

Laat een reactie achter


Destelbergen Blogt  • Ann Braeckman blogt over Destelbergen.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Destelbergen en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

Zoeken

Nieuws uit destelbergen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!