Home  Regio  destelbergen  destelbergen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Destelbergen?
Laat het weten aan: Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gemeentebestuur zoekt jobstudenten

Het gemeentebestuur van Destelbergen wil tijdens de paasvakantie (van 6 tot 19 april) drie jobstudenten tewerkstellen bij de groendienst gedurende twee weken. Je moet minimum 18 jaar oud zijn of dat dit jaar worden en je mag dit jaar nog geen vakantiejob uitgeoefend hebben bij een andere werkgever.

 Kandidaturen moeten voor 15 maart bij de personeelsdienst ingediend worden.

Het gemeentebestuur heeft ook tijdens de zomervakantiemaanden (juli, augustus, september) plaats bij de groendienst voor 12 jobstudenten. De studenten worden telkens gedurende een volledige maand tewerkgesteld.

Daarvoor moet de kandidatuur ingediend worden vóór 30 april bij de personeelsdienst. Studenten land- of tuinbouw krijgen voorrang. Meer info bij de personeelsdienst op 09/ 218 92 41.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116896eb69970c Listed below are links to weblogs that reference Gemeentebestuur zoekt jobstudenten:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Destelbergen Blogt  • Ann Braeckman blogt over Destelbergen.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Destelbergen en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

Zoeken

Nieuws uit destelbergen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!