Home  Regio  destelbergen  destelbergen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Destelbergen?
Laat het weten aan: Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Harmonie Heusden is al volop aan het repeteren

Harmonie4 

Het gemeentelijk harmonieorkest plant voor 2009 heel wat muzikale optredens in de gemeente en ook daarbuiten. Het evenement waar iedereen naar uitkijkt, weliswaar nog ver weg, maar u kan het nu al inschrijven in uw agenda, is het dubbelconcert op 23 en 24 oktober in de kerken van Destelbergen en Heusden. 

Het wordt onderhoudende muziek uit de hele wereld. Ook plaatselijke componisten worden daarbij niet vergeten. De koude, natte wintermaanden boden een uitstekende gelegenheid de muziek bij deze concerten in een aangename sfeer van de zaal Ten Berg onder de knie te krijgen.

Dirigente Astrid Verstruyft zorgt voor een vernieuwend elan en de muzikanten geven elke week het beste van zichzelf, zoals u ook op de bovenstaande foto kan zien.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0112790a50da28a4 Listed below are links to weblogs that reference Harmonie Heusden is al volop aan het repeteren:

Reacties

Laat een reactie achter


Destelbergen Blogt  • Ann Braeckman blogt over Destelbergen.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Destelbergen en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

Zoeken

Nieuws uit destelbergen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!