Home  Regio  destelbergen  destelbergen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Destelbergen?
Laat het weten aan: Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Infovergadering over de Scheldemug

De stad Gent wil de buurtbewoners van de wijk rond de Zeeschelde grondig informeren over de mug die hun zomers nu al twee jaar lang heeft vergald.

Op 2 maart zullen de omwonenden van de Schelde in Gentbrugge, Sint-Amandsberg en het Scheldeoord uitleg krijgen van onderzoekers van onder meer het Instituut voor Tropische Geneeskunde en van dokter Lapeere, een dermatologe van het UZ Gent.

Aangezien de Scheldemug niet stopt aan de grenzen van de Stad Gent, zijn de inwoners van de naburige gemeenten die ook last hebben van de Scheldemug evengoed welkom op de bijeenkomst.

De infovergadering gaat door op maandag 2 maart om 20 uur in de polyvalente zaal van de stedelijke integratiedienst - Wolterslaan 16 in GENT.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116897e174970c Listed below are links to weblogs that reference Infovergadering over de Scheldemug:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Destelbergen Blogt  • Ann Braeckman blogt over Destelbergen.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Destelbergen en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

Zoeken

Nieuws uit destelbergen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!