Home  Regio  destelbergen  destelbergen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Destelbergen?
Laat het weten aan: Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

MOd.M op Minirock: 'Beste groep treedt eerst op'

Op zaterdag 28 februari geeft chiro Destelbergen er een lap op in de Kerkham 3F. Die avond kan je in het jeugd-en gemeenschapscentrum terecht voor Minirock. T.e.m. vrijdag stellen we elke dag een groep voor.

Modm'MOd.M' is een jonge bende en bestaat uit Louis Lagacie (bas), Sander Dekeere (drum) en Simon Bultynck (zang/gitaar).

'We zijn allemaal 16 jaar en zitten in het vijfde middelbaar op het Sint-Janscollege', zegt Simon Bultynck.

'In het tweede middelbaar zijn we met de groep begonnen. Toen nog met een andere drummer, maar nu spelen we al ruim twee jaar in dezelfde bezetting'

MOd.M staat voor 'Music of Destel Mountains'. 'Dat is Engels voor Destelbergen', lacht Simon. 'Alle bandleden wonen ook in Destelbergen'.

'Onze muziek kan je het best omschrijven als alternatief, experimentele rock,' zegt Simon. Wat bij ons niet onmiddellijk een belletje doet rinkelen, maar ongetwijfeld zullen we dat beter begrijpen als we hen zaterdag live aan het werk zien. Hun single 'Big Head' kan u alvast hier beluisteren.

'We brengen alleen eigen nummers. Zelf geschreven, in het Engels, althans dat proberen we toch', lacht Simon. 'Ons laatste nummer lijkt een beetje op de muziek van Arsenal, maar het is moeilijk om ons met andere bands te vergelijken, we hebben een eigen stijl.'

MOd.M heeft al een paar keer opgetreden op kleine feestjes en op het vrij podium van het Sint Janscollege, maar dit wordt hun eerste echte 'grote' optreden. 'Waarom het publiek zeker op tijd aanwezig moet zijn (ze tredens als eerste op)? Omdat het beste in het begin komt natuurlijk.'

Allen daarheen, zaterdag 28 februari vanaf 19u. Inkom: 4 euro, aan de kassa: 5 euro. Tickets kan je verkrijgen bij de leiding, in café De Matroos, in jeugdhuis Den Draai, Nico's Drinkmarket (Lochristi) en VDK Destelbergen.

Pieter Saey is de winnaar van de duotickets. Het juiste antwoord was: Radio Bemba Sound System. De vraag voor vandaag is de volgende: 'Voor wat staat MOd.M?' Niet moeilijk als je net het artikel gelezen hebt...

Mail het antwoord naar destelbergen@nieuwsblad.be en vermeld in het onderwerpveld 'MINIROCK'. Het lot bepaalt wie wint, wij maken morgen dan bekend wie gewonnen heeft. Ook de andere dagen geven we nog duotickets weg.  

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0112790beea228a4 Listed below are links to weblogs that reference MOd.M op Minirock: 'Beste groep treedt eerst op':

Reacties

Sander De Keere komt toch uit Sint-Amandsberg?

 Anoniem op 26 februari 2009 om 15:49

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Destelbergen Blogt  • Ann Braeckman blogt over Destelbergen.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Destelbergen en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

Zoeken

Nieuws uit destelbergen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!