Home  Regio  destelbergen  destelbergen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Destelbergen?
Laat het weten aan: Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Na Antwerpen laat Way het ook in Destelbergen daveren

Op zaterdag 28 februari geeft chiro Destelbergen er een lap op in de Kerkham 3F. Die avond kan je in het jeugd-en gemeenschapscentrum terecht voor Minirock. T.e.m. vrijdag stellen we elke dag een groep voor.

Way Way is een Antwerpse band en bestaat uit vier muzikanten. Tim en Michael beroeren de snaren van hun gitaar. Daan speelt bas en Roel geeft op drum de maat aan.

Ze spelen al drie jaar samen en werden vorig jaar finalist in Humo's Rock Rally. 'Uiteraard hebben we ambitie,' zegt zanger/gitarist Michael Brosens. 'Anders doe je ook niet mee aan de Rock Rally.'

'Onze deelname en finaleplaats heeft veel deuren geopend en we krijgen nu regelmatig aanvragen om op te treden. We willen nu vooral veel live spelen en ervaring opdoen. Beter worden.'

Niet dat ze leven van hun muziek, 'Verre van', zegt Michael, 'maar we willen wel iets bereiken. Onlangs hebben we onze eerste single opgenomen: 'My Imagination' en die nemen we ook mee naar Minirock. Kwestie van hem een beetje bekend te maken.'

Muzikaal kan je ons vergelijken met klassiek Britpop zoals de Stone Roses, Oasis, The Charlatans, maar ook de nieuwe Britse bands zoals Arctic Monkeys, Milburn weten ons te inspireren', aldus Michael.

'We brengen geen covers, maar spelen onze eigen nummers en dat doen we heel overtuigd.' 

Kom hen zien op zaterdag 28 februari vanaf 19u. Inkom: 4 euro, aan de kassa: 5 euro. Tickets kan je verkrijgen bij de leiding, in café De Matroos, in jeugdhuis Den Draai, Nico's Drinkmarket (Lochristi) en VDK Destelbergen.

Ook vandaag mogen we weer tickets uitdelen. Daarvoor dient u het antwoord te weten op de volgende vraag: Way nam onlangs zijn eerste single op. Wat is de naam van de nieuwe single?

Mail het antwoord naar destelbergen@nieuwsblad.be en vermeld in het onderwerpveld 'MINIROCK'. Het lot bepaalt wie wint, wij maken morgen dan bekend wie gewonnen heeft. Ook vrijdag geven we nog duotickets weg

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0112790e8db128a4 Listed below are links to weblogs that reference Na Antwerpen laat Way het ook in Destelbergen daveren:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Destelbergen Blogt  • Ann Braeckman blogt over Destelbergen.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Destelbergen en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

Zoeken

Nieuws uit destelbergen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!