Home  Regio  destelbergen  destelbergen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Destelbergen?
Laat het weten aan: Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Discobus rijdt door Heusden

Kroegentocht%20Heusden[1] Op zaterdag 7 maart wordt voor de eerste keer een kroegentocht met een gratis discobus georganiseerd in Heusden.

De kroegentocht is een organisatie van vier cafés. In elk café speelt een verschillend muziekgenre. De bus vertrekt in café 'De Matroos' waar disco het thema is. Vervolgens stopt hij in 'Het Stekkershof' waar swing door de boxen weerklinkt.

Daarna gaat de rit tot aan 'De Piccasso' waar een ferme oldie kan gedanst worden. De rit wordt verder gezet langs 'De Windroos' waar je de benen kan strekken op een lekkere dance plaat.

Er is gratis busvervoer tussen de deelnemende cafés van 20 uur tot 03 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168a3b6be970c Listed below are links to weblogs that reference Discobus rijdt door Heusden:

Reacties

Kijk, ik ben niet echt gekend als iemand die vaak de horeca-gelegenheden van ons dorp bezoekt maar ik wil hierbij wel eens een uitzondering maken ;-)

Greetz,
Emmanuel (Robke)

 Emmanuel op 2 maart 2009 om 21:28

Laat een reactie achter


Destelbergen Blogt  • Ann Braeckman blogt over Destelbergen.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Destelbergen en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

Zoeken

Nieuws uit destelbergen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!