Home  Regio  destelbergen  destelbergen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Destelbergen?
Laat het weten aan: Ann
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Geflitst op een nieuwjaarsreceptie? Kijk dan hier!

Het zijn harde tijden voor blogreporters. We spurten als het ware van de ene receptie naar de andere en nemen tussendoor ook nog wat foto's van de gezellige drukte. Deze ochtend brachten we een kort bezoekje aan de receptie op het Eenbeekeinde.

Dsc03450

Dsc03453

Voor meer foto's, klik op lees verder

Lees verder

Kerstboom moe? Gooi hem op de brandstapel

KerstboomverbrandingOp zondag 11 januari organiseren de Verenigde Zelfstandigen  samen met het gemeentebestuur een kerstboomverbranding achteraan de bibliotheek van Destelbergen.

Aanvang om 18u en vergeet je kerstboom niet!

Eenbeekeinde viert nieuwjaar

Feesten

De Koninklijke Gebuurtekring Eenbeekeinde II organiseert een nieuwjaarsreceptie op zondag 4 januari 2009 van 11.00 tot 14.00 uur in de feesttent in de Pasteurstraat. Iedereen is van harte welkom voor een hapje en drankje en te klinken op het nieuwe jaar.

Sfeervolle kerstnacht met de chiro

Dsc03329

Naar jaarlijkse traditie organiseerde de chiro van Destelbergen een kerstdrink na de nachtmis aan het kerkplein. Een paar liters jenever, bier en een aantal vuurtjes zorgden voor een aangename sfeer. Kerstdag werd alvast gezellig ingezet.

Dsc03330

Feestkomité Haenhout viert nieuwjaar

Feesten

Het Feestkomité Haenhout nodigt iedereen uit op 1 januari 2009 van 11u tot 12u naar zijn 17e nieuwjaarsreceptie. De receptie gaat door in de ontvangstzaal van Ganda Ham aan de Corma.

Elle Yana komt naar je toe

ElleyanaWie de komende weken een kerstfeestje organiseert, kan misschien beroep doen op Elle Yana, ook wel bekend als Ellen Van Gaveren die eerder al deze site aan bod kwam.

Ze nam deel aan de Donna-wedstrijd om in hun voorprogramma van Natalia op te treden, maar helaas sneuvelde ze eervol in de finale.

Ellen woont al bijna haar ganse leven in Heusden en treedt regelmatig op in binnen-en buitenland.

Wil je jouw kerstfeestje een extra dimensie geven, dan kan je kiezen uit verschillende formules. Er zijn optredens van 15, 30 of 45 minuten. Meer info bij info@elleyana.com

Jingle all the way, zou ik zeggen ...

Op naar de feesten

Feesten

Sinterklaas is terug naar Spanje, tijd voor de kerstmarkten, kerst-en nieuwjaarsdrinken, eindejaarsfeestjes, ... In de rubriek 'op naar de feesten' proberen we om (bijna zo goed als) alles wat in Destelbergen en Heusden georganiseerd wordt van kerstdrinken, -feestjes, -happenings, ... te bundelen.

Organiseert u in uw wijk, straat of met een organisatie een kerst-of nieuwjaarsdrink, laat het ons dan weten via destelbergen@nieuwsblad.be, dan krijgt u hier een forum om het wereldbekend te maken. Geeft u uw opbrengst daar bovenop aan een goed doel zoals Music for Life, nog beter zelfs. Kortom, laat het ons weten, wij kijken uit naar uw bericht.

Komend weekend kan u bijvoorbeeld niet alleen naar de kerstmarkten in Destelbergen en Heusden, ook bij wijnhuis Tinto valt er wat te beleven.

Het wijnhuis nodigt iedereen uit op zijn eindejaarsdegustatie op zaterdag 13 en zondag 14 december 2008 van 11 tot 19 uur. Je kan feestwijnen, cava, crémant en prosecco proeven en ontdekken of een origineel geschenk aankopen. Het wijnhuis vind je in de Blauwe Steenstraat 75 in Heusden.n

Heusden organiseert kerstmarkt

Feesten

Voor wie er niet genoeg van kan krijgen, is er na de kerstmarkt op vrijdag 12 december in Destelbergen een tweede kerstmarkt in de buurt. Daarvoor kan u zaterdag 13 december in Heusden terecht.

Vanaf 17u is er een sfeervolle overdekte kerstmarkt op het Dorpsplein in Heusden met tal van standjes van plaatselijke middenstanders en verenigingen met hapjes, drankjes en geschenkartikelen voor de feestdagen.

Er is ook randanimatie voorzien met een optreden van de KOG Harmonie en natuurlijk, ook de kerstman zal er zijn, mét zijn grote slee.

Sneeuwpret op de kersthappening?

Affiche_kersthappening_2008Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat het me soms wat stoort, kerstreclame in het straatbeeld of op televisie nog voor de Sint bij de kinderen op bezoek is geweest.

We waren dan ook niet van plan om nu al de kersthappening op deze blog aan te kondigen, maar kijk, het winterweer van vandaag brengt ons in kerststemming, vandaar volgend bericht.

Op vrijdag 12 december 2008 kan u van 18 tot 23u de kerstsfeer opsnuiven in de dorpskom van Destelbergen.

De middenstand organiseert voor de eerste keer een kersthappening en ze tonen u de mooiste feestideeën en origineelste cadeautjes.

De Dendermondsesteenweg zal volledig afgesloten zijn, dus u parkeert uw wagen best op één van de parkings in de buurt van de dorpskom.

Oudere berichten:
> In 'Ter Ramen' eet je voortaan bij Pieter en Caroline
> Pius X verjaagt de energriezels
> Oogst zelf je groenten op het Wijveld
> Put in de Reinaertweg is bijna dicht
> Dagbeeld: de nieuwe huisstijl, nu ook in uw straat
> Vrouw gecarjackt aan het shoppingcenter in Gent
> Haal je gratis drinkwaterkaraf af!
> Resultaten verkeerscontrole
> Kinderdagverblijf 'De Steijgertjes' opent binnenkort zijn deuren
> The Winnetous supporteren voor AA Gent
> Opening nieuw dienstencentrum is een succes
> Auto rijdt bromfietser aan
> Brand op lijnbus
> Kijk al even binnen in het nieuwe dienstencentrum
> Raad van State schorst vergunning villabouwproject in Melkwegel
> Roger Lybeer is 25 jaar gemeenteraadslid
> Chiro organiseert azaleaslag
> Mini Euromillionsclub wint 45.000 euro
> Slechte wegen in Destelbergen
> Ch@m organiseert Ierse zangavond

Archieven per maand:
| maart 2009 | februari 2009 | januari 2009 | december 2008 | november 2008 | oktober 2008 | september 2008 | augustus 2008 | juli 2008 | juni 2008 | mei 2008 | april 2008 | maart 2008

Destelbergen Blogt  • Ann Braeckman blogt over Destelbergen.

    Ann (°1981) is verbonden aan Het Nieuwsblad/De Gentenaar als freelancer voor de gemeente Destelbergen en omstreken. Ze woonde 23 jaar in Beervelde, profiteert nu nog even van het wilde leven in Gent, maar droomt van een oude dag in haar hometown. Ze koerst er soms op los, houdt van lekker en veel eten en heeft een hekel aan mannen met sokken in sandalen, tenzij ze Daan of Tom Boonen heten....dan mag en kan alles!

Zoeken

Nieuws uit destelbergen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!