Home  Life  Film & DVD  dvd-besprekingen
  
Star Trek

DVD_BDStarTrek film:     / extra's:     / gezien op dubbele blu-ray, ook op dubbel-dvd / Paramount

Bekentenis: ik ben geen Trekkie, maar ik schaam me ook niet als ik een verjaardagskaart krijg waar 'Live long and prosper' op staat. Of toch niet meer sinds ik deze nieuwe Star Trek zag, een film die doet wat de jongste Star Wars-films niet konden: de personages goed uitwerken, ze een cargo vol wisecracks in de mond leggen en ondertussen het spektakel niet vergeten. Natuurlijk zijn ook die pyjama's en onnozele commando's weer van de partij, maar hey, zonder heb je geen Star Trek. En Winona Ryder als moeder van Spock: dát noem ik nu nog eens sciencefiction zie!

J.J Abrams en co praten een leuke én ondertitelde commentaartrack vol, disc 2 brengt de gebruikelijke productiedocumentaires. Leuke stuff, maar niet buitengewoon. Tenzij je een Trekkie bent natuurlijk. (tdc)

Reacties

De laatste Star Trek gaat terug naar de very roots van Captain Kirk en is wat mij betreft een van dé beste films in de rij van Star Treks; De beste captain is nog steeds Patrick Stewart, Marina Sirtis nog steeds de meest verleidelijke adviseur, maar deze film slaat alle andere films.

 Michel Van Limbergen op 8 maart 2010 om 10:43

Laat een reactie achter