Home  Regio  eeklo  eeklo blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Eeklo?
Laat het weten aan:
Marc Van Hulle
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Thomas Van Hulle leidt Kuifje nog drie keer naar de Zonnetempel

Thomasenkuifje De jonge acteur Thomas Van Hulle (14) treedt nog drie keer op in de musical ‘Kuifje, de Zonnetempel’ in het Kursaal van Oostende. Vanavond, donderdag 9 en donderdag 16 augustus, is hij de kleine sinaasappelverkoper Zorino, die Kuifje, Haddock en Bobbie de weg naar de Zonnetempel moet tonen. Thomas staat in die musical onder meer aan de zijde van Jelle Cleymans (zie foto), die Kuifje vertolkt.

Thomas Van Hulle was eerder al één van de Verloren Jongens bij ‘Peter Pan’ en vorig jaar verbaasde hij iedereen als hoofdrolspeler in ‘Pinokkio’. Dat leverde hem tussendoor nog een rol op in de film ‘K3 en het Ijsprinsesje’ en nu staat hij dus ook in ‘Kuifje, de Zonnetempel’ op de planken. Tickets op 070-22.56.00.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Eeklo blogt

  • Marc Van Hulle blogt over Eeklo.

    Marc Van Hulle (°1962) werkt al meer dan twintig jaar bij deze krantengroep. Hij combineerde dit lang met het hoofdredacteurschap van het plaatselijke huis-aan-huisblad Taptoe Meetjesland, maar is nu aan de slag als manager PR en Communicatie bij het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo en Sijsele. Een rasechte Eeklonaar, die met echtgenote Ann, zoon Michiel (°1989) en dochter Jasmien (°1993) in de Galgenstraat woont. Marc kijkt graag televisie, houdt van lekker eten en van Club Brugge, in goede en kwade dagen.

Zoeken

Nieuws uit eeklo

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!