Home  Regio  eeklo  eeklo blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Eeklo?
Laat het weten aan:
Marc Van Hulle
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Oud-schepen, senator en bedrijfsleider Michel Dhooge overleden

Op 22 april is Michel Dhooge, gewezen PVV-schepen en -senator, en bedrijfsleider van de NV Vinco en Oystershell op de Tieltsesteenweg, overleden. Het nieuws raakte pas vandaag algemeen bekend, de begrafenis gebeurde volgens de wens van de overledene in alle intimiteit. Michel Dhooge, die schepen was van 1971 tot 1976 onder het burgemeesterschap van wijlen Pieter Van Ghyseghem, was 79 jaar.

Reacties

Waarde heer,

Ik ben al jaren op zoek naar de dochter van Michel Dhooge, Anneke en ook haar zuster Caroline. Ik kan hen nergens vinden en ook op het ouderlijk huis op de ST Jansdreef nr 20 in Eeklo wonen ze al lang niet meer; Ik zou het fijn vinden mocht u me kunnen helpen wederom met hen in contact te komen. Anneke was mijn jeugdliefde in de jaren 70. Van diverse mensen hoorde ik dat ook zij inmiddels overleden zou zijn door een ongeluk met de auto op de Gentsesteenweg..... Ik kan het niet geloven. Ik hoop dat iemand me kan helpen.

Hartelijke groeten,

Alexander

 Alexander op 11 juni 2016 om 00:05

Geachte, ik ben Caroline Dhooge, u kan me bereiken via equicosmos@skynet.be
mvg
Caroline

 caroline dhooge op 28 januari 2017 om 18:02

Pas nu in november 2017 je bericht gelezen lieve Carolien en ook een e mail verzonden. Ik hoop dat hij is aangekomen. Ik wens graag contact met jou en Anneke als het kan want ooit waren we goede vrienden.dank iets,te laten horen.Ik hoop dat je nog bereikbaar bent op die e mail

 Alexander op 21 november 2017 om 23:52

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Eeklo blogt

  • Marc Van Hulle blogt over Eeklo.

    Marc Van Hulle (°1962) werkt al meer dan twintig jaar bij deze krantengroep. Hij combineerde dit lang met het hoofdredacteurschap van het plaatselijke huis-aan-huisblad Taptoe Meetjesland, maar is nu aan de slag als manager PR en Communicatie bij het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo en Sijsele. Een rasechte Eeklonaar, die met echtgenote Ann, zoon Michiel (°1989) en dochter Jasmien (°1993) in de Galgenstraat woont. Marc kijkt graag televisie, houdt van lekker eten en van Club Brugge, in goede en kwade dagen.

Zoeken

Nieuws uit eeklo

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!