Home  Regio  eeklo  eeklo blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Eeklo?
Laat het weten aan:
Marc Van Hulle
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Jarige scoutsgroep deelt gratis appelsienen uit op 22 november.

Appelsienslag Op zaterdag 22 november krijgt elke inwoner van Eeklo bezoek van Scouts en Gidsen Baden-Powell Eeklo. Alle leden en leiding gaan van huis tot huis om naar jaarlijkse gewoonte appelsienen te verkopen. Maar er is meer: de scoutsgroep uit de Sportlaan viert dit jaar haar 60ste verjaardag en beloont daarom alle inwoners van Eeklo, die 60 worden in november, met een gratis netje appelsienen.

De Appelsienslag is een traditie die terug gaat tot de jaren ’70. De opbrengst gaat integraal naar de werking van de groep. ‘Met het geld willen we vooral onze lokalen de komende jaren opknappen’, vertelt groepsleider Olivier De Baere, ‘Zo is de vloer in ons jinlokaal stilaan aan vervanging toe, en we willen op termijn ook een nieuw dak laten plaatsen.’

Dit jaar wordt evenwel een speciale editie van de Appelsienslag. De scoutsgroep viert immers haar 60-jarige bestaan in 2008. November werd uitgeroepen tot feestmaand, en daarom willen de scouts alle inwoners van Eeklo, die in november ook 60 jaar worden, laten meefeesten.

Word jij deze maand 60 jaar? Op vertoon van je identiteitskaart kan je op zaterdag 22 november, tussen 9u en 17u een gratis netje appelsienen gaan afhalen aan de scoutstent op de Markt van Eeklo!

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Eeklo blogt

  • Marc Van Hulle blogt over Eeklo.

    Marc Van Hulle (°1962) werkt al meer dan twintig jaar bij deze krantengroep. Hij combineerde dit lang met het hoofdredacteurschap van het plaatselijke huis-aan-huisblad Taptoe Meetjesland, maar is nu aan de slag als manager PR en Communicatie bij het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo en Sijsele. Een rasechte Eeklonaar, die met echtgenote Ann, zoon Michiel (°1989) en dochter Jasmien (°1993) in de Galgenstraat woont. Marc kijkt graag televisie, houdt van lekker eten en van Club Brugge, in goede en kwade dagen.

Zoeken

Nieuws uit eeklo

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!