Home  Regio  eeklo  eeklo blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Eeklo?
Laat het weten aan:
Marc Van Hulle
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Zilver voor Scouts en Gidsen in kampwedstrijd

Verenigingindekijker_gr

Meetjeslandvlag

De jeugdbeweging Scouts en Gidsen uit de Sportlaan is tweede geworden in de kampwedstrijd, georganiseerd door de Regionale Jeugddienst en Streekplatform+ Meetjesland. De opdracht was om op de kampplaats het Meetjesland opvallend in de kijker te zetten. KLJ Lovendegem won de wedstrijd, maar het Leuvense stadsspel van de Eeklose jongeren was goed voor zilver.

De jonggivers palmden het stadscentrum van Leuven in voor een stadsspel, waarbij argeloze voorbijgangers het Meetjesland op de landkaart moesten zoeken of een woordje Meetjeslands moesten praten. Scouts en Gidsen winnen een adventure cheque van The Outsider t.w.v. 200 euro. De prijs werd gisteravond in het lokaal van KLJ Lovendegem uitgereikt. Ann Van den Driessche, voorzitter van de Regionale Jeugddienst, wenste de winnaars proficiat met hun leuke inzendingen. ‘Er waren heel wat inschrijvingen voor deze wedstrijd. Een aantal jeugdbewegingen vergaten echter hun actie in te zenden. Zo weten we dat er een aantal schitterende filmpjes gemaakt werden. Stuur ze ons alsjeblieft nog op, we zijn heel benieuwd! En uiteraard houdt niets jullie tegen om blijvend de Meetjeslandvlag te hijsen op activiteiten.’

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Eeklo blogt

  • Marc Van Hulle blogt over Eeklo.

    Marc Van Hulle (°1962) werkt al meer dan twintig jaar bij deze krantengroep. Hij combineerde dit lang met het hoofdredacteurschap van het plaatselijke huis-aan-huisblad Taptoe Meetjesland, maar is nu aan de slag als manager PR en Communicatie bij het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo en Sijsele. Een rasechte Eeklonaar, die met echtgenote Ann, zoon Michiel (°1989) en dochter Jasmien (°1993) in de Galgenstraat woont. Marc kijkt graag televisie, houdt van lekker eten en van Club Brugge, in goede en kwade dagen.

Zoeken

Nieuws uit eeklo

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!