Home  Regio  gavere  gavere blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Gavere?
Laat het weten aan:
Pierre
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Jacques 't Kindt pakt uit met Arts for Liedts

27_aug_2008_022_2

Tot zondag 21 september loopt de tentoonstelling 'Arts for Liedts', met Gavers kunstenaar Jacques 't Kindt  samen met zijn (ex-)studenten van de Academie Gent, in het Liedtskasteel in Oudenaarde.

In de tentoonstelling confronteert de groep kunstenaars eigen hedendaags werk, met het rijke verleden van de locatie: het kasteel en het park in Oudenaarde uit 1883. Ze tonen schilderijen, projecties en installaties met de thema’s: statieportret van de figuur Baron Liedts, zijn rol in het ontstaan van België, in de tapijtstreek Oudenaarde en in de toenmalige sociale context, zijn aandacht voor natuur en jacht. Tevens brengt ’t Kindt hommage aan zijn vriend, wijlen Rudi Nachtergaele†. De tentoonstelling is te bezoeken elke woensdag en zaterdag van 14 tot 17u en op zondagen van 10u30 tot 13u en van 14u tot 17u. Info www.artsforliedts.be.

 

ReactiesLaat een reactie achter


Gavere blogt

  • Pierre Penninck blogt over Gavere.

    Pierre Penninck (Oudenaarde, °1955) woont in Gavere en kent de regio binnenstebuiten vanaf zijn geboortestad Oudenaarde, over de Zwalmvallei tot het landelijke Gavere aan de Schelde. Na jaren inzet in sport, sociale en culturele verenigingen, met een allesziend oog, luisterend oor voor zijn omgeving, een neus voor het lokale politieke en economische gebeuren, blogt hij nu voor u over het unieke prinsdom in Vlaanderen, ‘Valeir’, de Gaverlingen en hun ‘kolheren’.

Zoeken

Nieuws uit gavere

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!