Home  Regio  geel  geel blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Geel?
Laat het weten aan:
Gert Verhesen of Marc Peeters
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Noord-Zuidverbinding Geel-Kasterlee

Rudi Daems (Groen) interpelleerde minister Dirk Van Mechelen (OpenVLD) in verband met de trajectkeuze van de Noord-Zuidverbinding tussen Geel en Kasterlee. Op deze interpellatie kwam er een tussenkomst van onze Geelse burgemeester Frans Peeters. Hiervan zijn er beelden op YouTube opgedoken.

De tussenkomst kan u hieronder terug bekijken :

De inhoud van de tussenkomst van Rudi Daems moeten wij u schuldig blijven. In ieder geval zullen hier ook nog steeds de meningen verdeeld zijn en zijn er zeker voor- en tegenstanders van deze keuze. U kan echter uw mening steeds kwijt over deze keuze door hieronder te reageren.

Doen dus!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010534c6e63a970b Listed below are links to weblogs that reference Noord-Zuidverbinding Geel-Kasterlee:

Reacties

"Het was onze burgemeester die op het juiste moment tussenbeide kwam." Dat kan je moeilijk objectieve berichtgeving noemen. Het zou op zijn minst correct zijn om ook de interpellatie van Rudi Daems te tonen zodat beide kanten van de discussie kunnen gehoord worden.

 Jer op 24 september 2008 om 10:12De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Geel blogt  • Gert Verhesen en Marc Peeters bloggen over Geel.

    Gert Verhesen (°1963), geboren en getogen te Geel, gehuwd en vader van een zeer creatieve zoon. Vindt het nog steeds gezellig om te vertoeven in Geel en kan vooral genieten van een goed boek, een lekker glas wijn en af en toe eens uitgebreid gaan eten. Is zot van fotografie en zijn ultieme droom bestaat er nog altijd uit om zelf een boek te schrijven.

    Marc Peeters (°1965) bracht zijn jeugd door in Olen maar woont ondertussen al 15 jaar in Herentals. Gestart in 1987 als plaatselijk correspondent voor diverse bladen maakte hij in 1995 van zijn hobby zijn beroep. Na 4 jaar bij de commerciële zender koos hij in 1999 voor uw favoriete krant. Sportbeoefening blijft beperkt tot het eindredacteurschap van Badminton Magazine, het officieel orgaan van de Vlaamse Badminton Liga. Marc is bijna 10 jaar getrouwd met Miranda en vader van Jeroen (7) en Lore, die in augustus 2007 werd geboren. In zijn schaarse vrije tijd pikt hij graag een restaurantbezoekje mee.

Zoeken

Nieuws uit geel

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!