Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

30 december, de laatste koopzondag van 2007

Wie op de zondagen 16 en 23 december niet aan het winkelen geraakt is, heeft op zondag 30 december nog een laatste kans. De handelaars en shoppings, alsook de winkels op het stadsplein zijn geopend.

De stad Genk heeft tevens een unieke kerstactie hieraan gekoppeld: wanneer je jouw cadeautjes laat inpakken in de inpakchalets, kan je je aankoop terugwinnen. De inpakchalets zijn te vinden tussen shopping 1 en shopping 2 en op het nieuwe stadsplein. 

voor meer info                                                                           

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e54fb335b28833 Listed below are links to weblogs that reference 30 december, de laatste koopzondag van 2007:

Reacties

Is dit in Leuven ook het geval?

 Anne op 29 december 2007 om 14:41

Neen, in Leuven is er op zondag 30 december geen koopzondag.
Er is wel een sportevenement (Eindejaarscorrida 2007). Vertrek vanaf 10u.30 aan het station van Leuven Martelarenplein).
Info: www.leuven.be

 Belgin op 30 december 2007 om 09:17De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!