Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Prinses Mathilde komt naar Genk op 15 januari

Koninklijke_familie_4

Op dinsdag 15 januari komt Prinses Mathilde naar Genk op uitnodiging van de Opvoedingswinkel, gelegen in de Grotestraat. Volgens de recentste informatie zal haar bezoek in de voormiddag plaatsvinden. 

Van Prinses Mathilde is bekend dat het algemeen welzijn van kinderen haar nauw aan het hart ligt. De prinses - die in april van haar vierde kindje moet bevallen - komt zich dan ook verdiepen in de projecten die momenteel lopen bij de opvoedingswinkel. Eén van deze projecten, genaamd : 'ik heb een maat-je', werd opgestart voor kinderen met overgewicht. Een ander project in de koker, uniek in België, zal draaien rond taalachterstand. Dit project zal  in de loop van 2008 gelanceerd worden en baanbrekend werk verrichten. Later meer hierover.

website opvoedingswinkel

Officiële website van de Belgische Monarchie

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e54fc91fb88834 Listed below are links to weblogs that reference Prinses Mathilde komt naar Genk op 15 januari:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!