Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Uitnodiging Genker Nieuwjaarsreceptie 2008

Nieuwjaarsreceptie Wanneer het voorbije jaar wegtikt en het nieuwe jaar wordt ingezet met knallend vuurwerk en uitbundig vierende mensen, kondigen zich ook de nieuwjaarsrecepties aan.

Terug-en vooruitblik

Ondernemingen, kleine zelfstandigen, verenigingen,overheidsinstellingen en politieke partijen weten hoe belangrijk een nieuwjaarsreceptie kan zijn. Het verzamelen van personeelsleden is hét moment om even stil te staan bij het voorbije werkjaar. Voor een terugblik met geslaagde en minder geslaagde realisaties. Ook een vooruitblik, met goede voornemens en het uitzetten van krijtlijnen voor het komende werkjaar, zal niet ontbreken.

Maar saai, met ellenlange speeches en belerende preken, mag het nooit zijn, want mensen willen luchtige en ontspannende momenten doorbrengen. Hun feestmoment. Met een natje en een droogje en een ruime gelegenheid voor het bijpraten. Het mogen geen verplichte werkuren worden, maar een onderonsje met alles op nul.

Zondag 6 januari Genker Nieuwjaarsreceptie    

Traditiegetrouw zal ook het Genkse stadsbestuur het nieuwe jaar inzetten met een heuse Genker Nieuwjaarsreceptie. 2008 wordt verwelkomt in een feestelijke tent aan de ingang van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) op zondag 6 januari tussen 12 en 17 uur en dit met een hapje en een drankje en een rondleiding in het kinderdagverblijf AD Wombat en het Radiotherapiecentrum. Ook zal de nodige animatie niet ontbreken, en dit voor jong en oud. De locatie, het ZOL, werd voor deze nieuwjaarsreceptie spéciaal uitgekozen, daar de lang verwachtte, nieuwe ziekenhuisparking uit de stelling gezet wordt.

Programma:

14 uur: nieuwjaarswensen

12-17 uur:  animatie en rondleiding

Wanneer u het nieuwjaarsevenement op 6 januari niet kunt meemaken, heeft u alsnog de mogelijkheid om het live mee te volgen via het internet door te surfen naar www.tvingenk.be

 
Wilt u graag uw nieuwjaarsreceptie in beeld brengen? Laat het me weten!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e54fb12c548833 Listed below are links to weblogs that reference Uitnodiging Genker Nieuwjaarsreceptie 2008:

ReactiesLaat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!