Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

23 mei: Handtassenontwerper Michaël Verheyden nodigt uit

Michael_verheydenMichaël Verheyden (Foto: Mine Dalemans)

Michaël Verheyden (29), dé handtassenontwerper waar Genk best trots op mag wezen, nodigt op vrijdag 23 mei in zijn C-mine een waslijstje aan getalenteerde creatievelingen uit. De breedste aspecten uit het culturele spectrum komen aan bod: fotografie, mode, vormgeving, kunst en muziek.

T_estheraccessories Een Michaël Verheyden-ontwerp

Om welke reden? Michaël Verheyden viert de opening van z'n nieuwe atelier en we zullen het geweten hebben. Onlangs nam Verheyden z'n intrek in één van de gebouwen op de voormalige mijnterreinen van Winterslag  gelegen in de Evence Coppeelaan. Een weloverwogen plaats waar hij over voldoende werk-en tentoonstellingsruimte beschikt.

20080523mvHet  waslijstje aan genodigden op 23 mei. Zij brengen een mix van fotografie, mode, vormgeving, kunst en muziek   

Diegenen die de start-up gemist hebben kunnen nog minstens twee weken terecht voor een expositie op hetzelfde adres.

Deze loopt van zaterdag 24 mei tot zaterdag 7 juni (op afspraak tel.: 089 71 64 71)

Ietwat cultuuradept, die naam waardig, zal zich na 23 mei 'rotten' voelen wanneer hij of zij dit geweldige programma-aanbod mist! Go! Go! Go! 

Website: www.michaelverheyden.be

Opening: vrijdag 23 mei, 20:30 – 03:00
Adres: C-mine, Evence Coppeelaan 91, 3600 Genk

Tickets: cultuurcentrum@genk.be of  Tel.: 089 653 843
VVK 7 euro - KASSA 10 euro

Voor meer info: http://www.statiuspr.com

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e5526ea3fa8833 Listed below are links to weblogs that reference 23 mei: Handtassenontwerper Michaël Verheyden nodigt uit :

Reacties

Vriendschap is liefde zonder zijn vleugels.

Cheap Nike Shox Shoes op 14 januari 2011 om 10:30Laat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!