Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

3 mei: Gratis openlucht-café in Genk!

Gebouw_alken Alken, één van de 4 vestigingsplaatsen van Cristal

Naar aanleiding van het 80 jaar bestaan van de Belgische Pils, met name de geboorte van Cristal in mei 1928, worden er tal van feestelijkheden georganiseerd. Eén van de festiviteiten zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij de Genkse bierliefhebber: een gratis openlucht-café met muziek (!) in de Rootenstraat (Tussen Shopping 1 en Shopping 2). U krijgt dan ook de gelegenheid om te proeven van de nieuwe pils 'Cristal 1928', een premiumbier met een alcoholprecentage van 5,8 graden. Iedereen is welkom tussen 16u. en 18u.

Cristal_pint_3Ongelimiteerd drinken, maar...Bier_met_liefde_gebrouwen_logo_7

De traktatie is ongelimiteerd per persoon, maar... omdat het een feest moet blijven zal er nauwlettend toegezien worden op het plegen van drankmisbruik. Zoals Cristal in haar reclameboodschappen schrijft: 'Bier met liefde gebrouwen drink je met verstand'. En wanneer het potje vol is kan je ook overschakelen op waters die eveneens gratis ter beschikking staan. Santé!

Ter info: Ook in Hasselt - Grote Markt,  Sint Truiden - Grote Markt en in Alken - Sint- Aldegondislaan worden op dezelfde momenten gratis openlucht-cafés gehouden. 

Foto's en logo: website Cristal Alken

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e55220cfd88834 Listed below are links to weblogs that reference 3 mei: Gratis openlucht-café in Genk! :

Reacties

Yes!!!! Gratis zuipen!

 Tom op 2 mei 2008 om 16:45De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!