Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

26 & 27 juli Winterslag kermis: "Party @ café Sonja"

Winterslag_kermis_018 Winterslag_kermis_015 Café Sonja in de Eikenlaan 14 te Winterslag.

Wie tijdens Winterslag kermis eens lekker uit de bol wil gaan kan dat in de Eikenlaan op zaterdag 26 en zondag 27 juli. Naast café Sonja wordt er tijdens deze tweedaagse een grote feesttent geplaatst waar op zaterdagavond DJ Wes de tent zal doen daveren met een "Young and Old Party". Ook mag je die avond een optreden verwachten van het "MaRo-duo" uit Maasmechelen. Aanvang: 20u.30

Winterslag_kermis_010 Café-uitbaatster Sonja staat op de plek waar de feesttent geplaatst zal worden op 26 en 27 juli. 

Als feestvierder kan je een vervolg breien aan je 'kermisgevoel' want op zondag 27 juli verzorgt het orkest "duo domino" uit Lommel een heus optreden. Aanvang: 20u.30

Wesley_vanhaeren Wesley Vanhaeren, DJ Wes.

Terwijl de 'grote mensen' swingen blijven de kinderen niet op hun honger zitten. Er wordt gezorgd voor een sprinkasteel in de direkte nabijheid van de feesttent. En niet onbelangrijk: de Eikenlaan wordt tussen de Acaciastraat en de Oostlaan afgesloten en zal het veilig spelen zijn voor de kinderen.

De organisatie van deze tweedaagse is in handen van Wesley Vanhaeren (DJ Wes) en de toegang is gratis, zowel op zaterdag als op zondag. Wesley licht toe waarom hij zo graag een feesttent naast café Sonja wil neerpoten: "het zou fijn zijn wanneer meer en meer mensen de kermistraditie blijven voortdragen en daarom promoot ik deze tweedaagse, aldus Wesley. Cool, Wesley!

  De Eikenlaan is verkeersvrij en wordt afgesloten tussen de Acacialaan en de Oostlaan.

Foto's: Belgin Özgünes

Heeft u ook een activiteit aan te kondigen? Laat het me weten!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e5539b69ea8834 Listed below are links to weblogs that reference 26 & 27 juli Winterslag kermis: "Party @ café Sonja" :

Reacties

Beste Wes,

Let's have FUN that evening.

Good initiatief, hopelijk heb je veel volk en leute.

 Renaat GOBBIN op 2 juli 2008 om 17:56Laat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!