Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

4/10: Opening 't Kofschip

Kofschip T_kofschip_009    't Kofschip is gelegen aan de Sint-Martinuskerk met adres Stationsstraat 2A

T_kofschip_018 T_kofschip_021 Daria Trivelli en Kurt Berden, twintigers, voor de deur van hun droom: 't Kofschip

Er waait een nieuwe en frisse wind op het plein aan de Sint-Martinuskerk, hartje Genk. Ruim anderhalf jaar lang lag het plein rondom de kerk er wat stil en verlaten bij na de sluiting van brasserie Churchill. Maar twee jonge mensen, de Genkse Daria Trivelli (24) en Hasselaar Kurt Berden (bijna 25), gaan hierin grondig verandering brengen. Twintigers, neef en nicht, openen op zaterdag 4 oktober hun droom, hun brasserie: 't Kofschip. Deze namiddag bracht ik een bezoekje aan de nieuwe zaak, waar ze de hand legden aan de laatste details voor de opening op zaterdagmiddag 16 uur waar je verwelkomt wordt met een drankje. 's Avonds, tussen 22 en 23 uur is het Happy Hour! 

T_kofschip_033 T_kofschip_031    't Kofschip op de eerste verdieping: in een gezellige en retorische sfeer

Een nieuwe zaak beginnen in een leuke omgeving, met een retorisch interieur, een lekkere kleine keuken met tapas en pasta's en de mogelijkheid tot het nuttigen van een ontbijt, voorzien van gewone koffie tot de bekende Italiaanse cappucino met een uitgebreide theekeuze en eigenzinnige coctails, kan 't Kofschip bijna niet anders dan gezelligheid en sfeer brengen aan het kerkplein.    

't Kofschip is tijdens weekdagen doorlopend geopend vanaf 8 uur 's morgens en kent geen sluitingsdag. Op donderdagmorgen, marktdag, kan je er reeds terecht vanaf 7 uur. In het weekend opent 't Kofschip om 11uur 's morgens. Na 22 uur 's avonds kan je uit de kleine keuken alleen nog genieten van heerlijke tapas.

A place to be!

Foto's: Belgin Özgünes

Wilt u graag uw zaak in de schijnwerpers zetten? Laat het me weten!  

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053518bbc2970b Listed below are links to weblogs that reference 4/10: Opening 't Kofschip :

ReactiesLaat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!