Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

13/02 Zaal De Schalm: "1ste carnavalistische nacht van Genk"

Affiche_wes3001_2 Je hebt het of je hebt het niet en Wesley Vanhaeren heeft het ongetwijfeld: carnaval in de genen! Met z'n 26 is Maasmechelenaar Wesley niet zomaar een partybeast maar is hij duidelijk gebeten door de carnavalmicrobe. In de Genker carnavalstoet van 2008 (klikken) kregen hij en z'n vrienden, van de karnavalsvereniging KV De Maaskant, ruim de aandacht voor hun prachtige, eigenhandig gemaakte praalwagen. Wesley is open en eerlijk over z'n streven: "carnaval in Genk en aan de maaskant in ere houden en nieuw leven inblazen". Wesley_vanhaeren Wesley Vanhaeren, DJ Wes, gebeten door de carnavalmicrobe (Foto: Belgin Özgünes)

Dat was z'n leidmotief in 2008 en dat is z'n leidmotief in 2009. En nu heeft hij een 'nieuw project', zoals Wesley het noemt: "mijn hobby als deejay heeft onze vereniging op het gedacht gebracht om een project uit te dokteren om in Genk het carnavalsgebeuren nog wat meer leven in te blazen. Goed wetende dat dit niet makkelijk zal zijn besloten we toch om het erop te wagen: we opteren om een week voor de grote carnavalsoptocht van Genk een carnavalsnacht te organiseren. Daar we dit project voor de 1ste maal organiseren noemen we het simpel de "1ste carnavalistische nacht van Genk".

Fragment van de carnavalsoptocht in Genk 2008

"Er zal dan ook een optreden plaatsvinden van "Die Maas spatzen". Dit is een groep die vooral amusementsnummers brengt, van boogie en walsnummers tot carnavalhits. Live natuurlijk", benadrukt Wesley. "En als gast-deejay, DJ Wes, zorg ik ervoor dat de sfeer er voor de rest van de avond goed inzit. Ook wordt er een tombolawedstrijd georganiseerd en iedereen is welkom, van jong tot oud. In feestzaal De Schalm zijn zowel zit- als staanplaatsen voorzien", besluit de carnavalist.

Wanneer: vrijdag 13 februari
Plaats: feestzaal De Schalm,  Landwaartslaan 99, Boxbergheide (wegbeschrijving)
Aanvang: 20u.11
Kaarten in voorverkoop: 2 euro, verkooppunten kan je terugvinden op de affiche (klikken om te vergroten)   
Kassa: 4 euro
Voor meer info: soundvision-events@telenet.be

Wilt u graag uw carnavalsactiviteiten op deze blog zien verschijnen? Mail me!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536bc681a970b Listed below are links to weblogs that reference 13/02 Zaal De Schalm: "1ste carnavalistische nacht van Genk" :

Reacties

Tof artikel,

voor de mensen van Genk, hopelijk zien we alle carnavalisten en feestmensen in De Schalm.

Tot de 13 de februari in de schalm en pak de feestneus zeker mee.

Alex

 Alex Homolka op 14 januari 2009 om 12:41Laat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!