Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Schaatsen op Genkse Molenvijver is voorbij

Vvdlq1255090109 Foto's: Vlaanderen vanuit de lucht (klikken)

Kort maar goed, dat was de periode die de Genkenaar mocht beleven op de dichtgevroren Molenvijver. Een week geleden, op woensdag 7 januari, werd groen licht gegeven om de vijver al schaatsend of wandelend te betreden (klikken). De schaatsliefhebbers lieten zich dit geen twee keer zeggen en waren massaal aanwezig, met enkele tienduizenden kwamen ze afgezakt. Zes dagen lang kon iedereen op de vijver naar hartelust schaatsen, sleeën en wandelen,... maar door het stijgen van de temperatuur is de vijver vandaag niet meer dichtgevroren en is het voorlopig gedaan met de schaatspret. Never say never: misschien komt er nog een tweede winterprik? Dus: schaatsen niet te ver wegbergen!

Vvdlq1259090109

Vvdlq1256090109 Vvdlq1258090109

Vvdlq1254090109

      

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536cd0ec6970c Listed below are links to weblogs that reference Schaatsen op Genkse Molenvijver is voorbij :

Reacties



De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!